Tko je Pixy Nina?

Moje ime je Nina i obožavam cvijeće, travu, granje, drveće, šume, more, prirodu. Oduvijek.
Iako su planovi bili nešto drugačiji, kako to obično u životu biva, ovaj je posao pronašao mene. Kada sam se prvi put ustala u 4 ujutro zbog nabavke cvijeća, nakon toga ga zavrnutih rukava prenosila u svoj atelje usput još potajno režući koju granu sa obližnjeg drveta jer je bila Baš savršena, kad mi je pritom glava prštala od ideja i inspiracije, a osmijeh pun sreće i uzbuđenja nije silazio s lica, znala sam da mi je moja dobra vila šapnula pravu stvar.
Slučajno još jedna Nina, otkrila je moju ljubav prema cvijeću, prepoznala kreativnost koja je tražila način da se izrazi, ohrabrila me i potaknula. Tako je nastala mala obiteljska tvrtka imena Pixy with love.
Pixy na engleskom znači malena vila. U mom su životu tri malene vile: Ema, Jana i Mara. Tri vile, tri predivna cvijeta koja cvjetaju svaka na svoj jedinstven način i koje su mi svakodnevna inspiracija. Podrška obitelji i prijatelja poput čvrstog stabla na koje se uvijek mogu nasloniti. A ljudi s kojima radim i njihovo zadovoljstvo nakon svakog odrađenog projekta, vjetar u leđa.
Osjećaj kada primim bilo kakav cvijet, granu, list papira u ruke i kada osjetim inspiraciju, ideja se zaigra pred mojim očima, taj je osjećaj nevjerojatan. Taj je osjećaj dokaz da je posao koji je mene pronašao zapravo poziv da ljubav i strast prenosim drugima.
Svakim danom sve više uživam u radu s ljudima, otkrivanju novih prostora, boja, stilova, materijala.
Ne pitajte me koji mi cvijet najdraži. To je uvijek onaj kojeg u tom trenutku držim u ruci. Ljepota je u svemu, samo je trebamo znati prepoznati. Volim prirodu, volim ljude, volim svaki cvijet, volim svaku novu ideju, svaki materijal, scenografiju, more i šumu, uživam u ljepoti i čaroliji svega što vidim oko sebe. Beskrajno se radujem svakom novom danu, inspiraciji, ljudima i njihovim osmjesima, novim prijateljstvima.
Svi imamo svoju priču. Ovo je moja. Priča koju vi nosite u sebi može se ispričati, posebno u danima koji su vam najvažniji i kojih se želite zauvijek sjećati. Ja sam tu za vas kako bih vam pomogla ispričati vašu priču, vaš divan svijet! Čaroliju.
S ljubavlju, vaša Nina!